Free Worldwide Shipping for orders over 50 €

Pangermoglio and Ezekiel bread

NOTE 2016: BREAD EZEKIEL TORNERA’ SOON IN PRODUCTION WITH A NEW FORMAT – WRITE OR SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER TO BE ADVISED THE LATEST NEWS '!

I pani con germogli vengono preparati senza lievito, using sprouts of cereals and legumes.

The "pan bud" is produced only with sprouts of cereals (mainly grain tenero), without flour, variant with herbs and sweet variety with raisins (with no added sugar).

The Sprouting allows the enzymes in the grain to convert some of the carbohydrates and fats in vitamins, in minerals and amino acids. Questo rende il pane più ricco di proteine e fibre oltre che di carboidrati a lento assorbimento.

The bread of Ezekiel on the other hand is produced sprouts cereal and legume.
It takes its name from the book of Ezekiel in the Bible that shows the recipe.

La miscela di cereali e legumi usata per questo pane è completa dal punto di vista nutrizionale. This means that it contains all nine essential amino acids that the body can not produce on its own (and all come from plant sources). In total contains 18 between essential and non-essential amino acids.

Recentemente abbiamo aggiunto alla nostra linea di prodotti anche due tipi di gustosi grissini, ovviamente arricchiti da germogli.

Queste le versioni di pan germoglio, pane di Ezechiele e grissini con germogli al momento in produzione:

– Pan germoglio classico con germogli di grano, pagnotta da 180-200g
– Unleavened bread with sprouts (mung bean, grano con finocchio e grano con grano saraceno), conf. of 150g
– Grissini con germogli di grano – con farina di kamut e con curcuma – conf. of 150g
– Pane di Ezechiele classico e Pane di Ezechiele con semi di canapa, pagnotta da 180-200g

Revenue in our shop to see photos and detailed information on individual products!

Only natural products ×
Secure Payments through Paypal circuit ×
From € 50 - Express Delivery ×
Years of Experience in the field ×